ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ PDF Print E-mail

Οι έφηβοι έχουν ηλικιακές ιδιαιτερότητες που καθορίζουν τον τρόπο εργασίας μαζί τους.

Θέλουν να επικοινωνούν, να χειρίζονται την τεχνολογία, να εξερευνούν, και να μαθαίνουν σχετικά εύκολα χωρίς να αφιερώνουν πολύ χρόνο στη μελέτη τους.

Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε τα τμήματα που απευθύνονται σ’αυτούς σύμφωνα με το χρόνο που έχουν διαθέσιμο.

Διδάσκουμε τους εφήβους επικοινωνιακά, με εργασία σε ομάδες και projects τις περισσότερες φορές. Η τεχνολογία είναι άφθονη και καθημερινή στο μάθημα μας, οι εργασίες τους είναι δημιουργικές κι ενδιαφέρουσες.

Μεγάλη έμφαση δίνεται στην οικολογία, γι αυτό στο πρόγραμμά μας είναι υποχρεωτικό να μελετήσει ο μαθητής σχετικού περιεχομένου βιβλία και ακολουθούν ομαδικές εργασίες μέσω διαδικτύου καθώς και συζητήσεις.

Παράλληλα , έχουμε στο μυαλό μας ότι οι σπουδαστές μας στο τέλος του κύκλου σπουδών τους θα χρειαστούν πιστοποίηση της γνώσης τους από έγκυρο εξεταστικό φορέα.

Γι αυτό τον λόγο η ύλη που χρησιμοποιούμε, πέρα από ευχάριστη, δημιουργική κι επιμορφωτική,φροντίζουμε να είναι και απόλυτα προπαρασκευαστική για τις εξετάσεις αυτές ώστε οι μαθητές μας να έχουν απόλυτη επιτυχία ,χωρίς ιδιαίτερο κόπο.